DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

30.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇ SPORCULARIMIZ YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Öğrencilerimiz, 2020 Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil edecekler.

07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

20.09.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

30.04.2019 | Doğa Koleji

ZONGULDAK KAMPÜSÜMÜZDEN TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONLUĞU

Zonguldak Ereğli Kampüsü öğrencimiz Şevval Bayrak, taekwondo dalında altın madalya kazandı.

18.04.2019 | Doğa Koleji

ANTALYA'DAN ÜLKEMİZE ALTIN MADALYA

Antalya Bilim Kampüsü'nden ülkemize yüzmede altın madalya geldi.

31.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SALON OKÇULUK DÜNYA KUPASI’NDA FARK YARATTI

Fransa’da düzenlenen Salon Okçuluk Dünya Kupası’nda Doğa Koleji öğrencisi Rüya Selan, Yıldız Bayanlar kategorisinde Dünya Üçüncüsü, 2006 Doğumlu Sporcular kategorisinde ise Dünya Birincisi oldu.

21.01.2019 | Doğa Koleji

TAEKWONDO'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇANAKKALE'DEN!

Doğa Koleji Çanakkale Kampüsü öğrencilerimizden Zeynep Taşkın, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

16.10.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BU SENE DE DOĞA'NIN

Doğa Koleji Kadıköy kampüsü öğrencilerimizden Irmak Maral Korkmaz Roma'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Arası Karate Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

13.06.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.