DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

18.02.2016 | Doğa Koleji

VOLEYBOLDA İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU SARIYER DOĞA!

Genç sporcularımız başarıya doymuyor! Doğa Okulları Sarıyer Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız İstanbul finalinde kupaya uzanan taraf oldu.

03.12.2014 | Doğa Koleji

GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ İSTANBUL ŞAMPİYONU!

İstanbul Liseler Voleybol Şampiyonası Genç B Kategorisinde mücadele eden takımımız kupanın sahibi oldu.

25.04.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİSİ ELİF FİDANCI ULUSLARARASI KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANDI

İngiltere’de yerleşik “Sürdürülebilir Yaşam Vakfı” tarafından, Sarıyer Doğa Okulu öğrencisi Elif Fidancı’nın, “Sürdürülebilir Yaşam Vakfı 2014 Uluslararası Okullar Kompozisyon Yarışması”nda ortaokul ve lise kategorisinde “Onursal Mansiyon” ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

22.01.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN MATEMATİK ALANINDA ULUSLARARASI DÜZEYDE BİR BAŞARI DAHA…

Öğrencilerimiz CEMC’de elde ettikleri başarı ile dünyada Matematik alanında bir başarıya daha imza attı.

02.09.2013 | Doğa Koleji

JUDO FERDİ ÜMİTLER KATEGORİSİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Judo Ferdi Türkiye Şampiyonası Ümitler Kategorisinde mücadele eden Sarıyer Doğa Anadolu Lisesi öğrencisi Batuhan Efemgil, Türkiye Şampiyonu olarak bizlere büyük mutluluk yaşattı.

02.09.2013 | Doğa Koleji

JUDODA BAŞARI GELENEĞİ 2012'DE DE BOZULMUYOR

3 Mayıs - 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Türkiye Liseler Judo Şampiyonası'nda 3 öğrencimiz kategorilerinde dereceye girerek şampiyonluk alırken, bayan takımımız Türkiye sıralamasında 26 puan toplayarak takım halinde TÜRKİYE şampiyonu oldu.