03.06.2020 | Doğa Koleji

OKULLARINA DÖNEN MİNİKLER NELERE DİKKAT ETMELİ?

Okul Öncesi ve İlkokul Rehberlik Bölüm Başkanımız Büşra Aparan Akın, normalleşme süreciyle birlikte okula dönen anaokulu öğrencilerinin sürece adaptasyonu ve yeni okul düzeni hakkında önemli bilgiler paylaştı.

03.06.2020 | Doğa Koleji

UZAY ÇAĞI SUNUMU ve DOĞA KOLEJİ UZAY SERGİSİ AÇILIŞI CANLI YAYINI 4 HAZİRAN'DA!

NASA JPL (Jet Propulsion Laboratory )'de derin uzay iletişimi ve astrofizik alanlarında araştırmacı olarak çalışan Dr. Umut Yıldız, Astronomi ve Uzay Bilimleri Öğretmenimiz Armağan Korkmaz'ın moderatörlüğünde uzay hakkında merak edilen soruları cevaplıyor.

31.05.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZI CANLI YAYINDA KONUŞUYORUZ

1 Haziran saat 17.00'de 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz.

29.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA %50 EĞİTİM BURSU DESTEĞİ

Doğa Koleji, sağlık çalışanlarının yanında! Türkiye'nin eğitim lideri Doğa Koleji, pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu veriyor.

28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

27.05.2020 | Doğa Koleji

28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

26.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYININDA KONUĞUMUZ IŞIL HASDEMİR

t-MBA Digital Youth Summit’in canlı yayın konuğu NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

24.05.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren'in Ramazan Bayramı mesajı…

24.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.