10.09.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

Geleneksel örgün eğitimin başarısı Doğa’m Evimde online eğitim programıyla, her yerde ve her koşulda kesintisiz olarak tüm hızıyla devam ediyor.

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

22.08.2020 | Doğa Koleji

OKULUMUZDA ALINAN COVID-19 TEDBİRLERİ ve PANDEMİ SÜRECİNDE OKULA DÖNÜŞ

Küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemler ile başarıyla atlatacağımıza inanıyor, uygulanacak COVID-19 tedbirlerini içeren Pandemi Dönemi Okula Dönüş Kitapçığı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

27.07.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA DOĞA'DA ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİ BAŞLADI

27 Temmuz’da YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından lise kampüslerimizde tercih danışmanlığı süreci başladı. Üniversite tercih bildirimleri bayramdan sonra başlayacak. 6-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adayları tercih bildiriminde bulunabilecek.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

30.06.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI ANTARKTİKA KONFERANSI’NDA

Takım liderliğini Tuzla Kampüsü 11. Sınıf öğrencisi Berke Çiçek, takım danışmanlığını Fizik öğretmeni Selami Eraslan’ın üstlendiği okulumuz öğrencilerinin kurmuş olduğu Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı (PiriÇET)’nın, yaptığı çalışmalar kapsamında SCAR Bilim Konferansı’na sunduğu bilimsel bildiri kabul aldı.