28.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİNDEN 2020 YKS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

20.06.2020 | Doğa Koleji

YKS'YE KISA BİR ZAMAN KALA ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

Liseden mezun olan öğrencilerimizin üniversiteli olma yolunda son bir dönemeç olan YKS’ye kısa bir süre kaldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Koordinatörlüğü bu sürenin nasıl değerlendirileceği, YKS günü ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

29.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

24.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞTİ

Lise heyecanı yaşayan binlerce veli ve öğrenci, 20 Temmuz'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisinde bir araya geldi.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

03.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ PROJELERİNİ HARVARD ÜNİVERSİTESİNDE TANITACAK

Öğrencilerimizin geliştirdiği projeler Harvard Üniversitesinin gündeminde. Türk gençleri projelerini Harvard Üniversitesinde tanıtmak için yola çıktı.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

26.02.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ’NDEN ANADOLU’YA BİLİM SEFERBERLİĞİ!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesi “Anadolu’ya Bilim Göçü” Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinin desteği ile çocukları bilimle buluşturacak.

03.01.2019 | Doğa Koleji

BU YILIN İKİNCİ d'MUN BULUŞMASI, 22-23-24 MART TARİHLERİNDE ANTALYA'DA GERÇEKLEŞECEK

Doğa Kolejinde lise öğrencilerinin heyecanla beklediği 19. d’MUN Konferansı, 22-23-24 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.