04.12.2020 | Doğa Koleji

DOMINO’S GENEL MÜDÜRÜ ASLAN SARANGA KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Bostancı Doğa Koleji ev sahipliğinde Domino’s Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga’yı ağırladık.

28.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİNDE ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Beykent Kampüsü Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Ericsson Türkiye Genel Müdürü Sayın Işıl Yalçın’ı ağırladık.

14.11.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ KONUĞUMUZ OLDU!

12 Kasım Perşembe günü t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında canlı yayında konuğumuz olan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal öğrencilerimize girişimcilikle ilgili onları yüreklendiren paylaşımlarda bulundu.

10.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL’IN KATILIMI İLE BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, onur konuğumuz TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’ın katılımı ile başlıyor.

01.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri 2 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları ile bir araya geliyor.

20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

10.03.2020 | Doğa Koleji

RENAULT MAIS CEO'SU DR. BERK ÇAĞDAŞ ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZE KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor.

23.12.2019 | Doğa Koleji

DR. PAUL DOANY DEĞERLİ PAYLAŞIMLARI İLE BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜMÜZDE

İş dünyasının önemli duayenlerinden Dr. Paul Doany, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Bahçelievler kampüsümüzde öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

05.12.2019 | Doğa Koleji

BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.