04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

18.10.2019 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN LÖSEV’E TAM DESTEK!

Doğa Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerine LÖSEV bağış kumbarası yerleştirdi. Bağış kumbaralarında tüm yıl toplanan paralarla, lösemili çocukların eğitim, sağlık, kıyafet, gıda ve ilaç gibi çeşitli masraflarına destek sağlanacak. Öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri, personel ve veliler, yardım kampanyası için seferber oldu.

22.02.2019 | Doğa Koleji

11 YAŞINDA KİTAP YAZDI, GELİRİNİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

“Pamuk’un Maceraları” isimli bir kitap yazan Doğa Koleji öğrencisi, 11 yaşındaki Ada Hayırlıoğlu, kitabının gelirini lösemili çocukların tedavisi için bağışladı. Küçük kız kitabın imza gününde lösemili arkadaşlarının çok mutlu olmasını dilediğini söyledi.

21.11.2014 | Doğa Koleji

TOPKAPI DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI'NDA ÇAPA TIP FAKÜLTESİ'NE ANLAMLI ZİYARET

Topkapı Doğa Okulu ortaokul öğrenci meclisleri Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Çapa Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Bölümü'ne ziyaret gerçekleştirdiler.