18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

27.02.2020 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BU YIL DA BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

05.11.2019 | Doğa Koleji

COLIN’S ULUSLARARASI SATIŞ DİREKTÖRÜ SAYGIN EMEKSİZ, KONUĞUMUZ OLDU

Colin’s Uluslararası Satış Direktörü Saygın Emeksiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

23.09.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “liderlik akademisi” yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen yoğun mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.