04.12.2020 | Doğa Koleji

DOMINO’S GENEL MÜDÜRÜ ASLAN SARANGA KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Bostancı Doğa Koleji ev sahipliğinde Domino’s Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga’yı ağırladık.

28.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİNDE ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Beykent Kampüsü Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Ericsson Türkiye Genel Müdürü Sayın Işıl Yalçın’ı ağırladık.

14.11.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ KONUĞUMUZ OLDU!

12 Kasım Perşembe günü t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında canlı yayında konuğumuz olan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal öğrencilerimize girişimcilikle ilgili onları yüreklendiren paylaşımlarda bulundu.

10.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL’IN KATILIMI İLE BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, onur konuğumuz TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’ın katılımı ile başlıyor.

26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

08.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

21.09.2020 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ONLINE SEÇİM SÜRECİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi’nde kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkı sunan, özgüvenli, sosyal ve yenilikçi liderler yetişiyor. Lise öğrencilerimiz iş dünyasına ilk adımı bugünden atıyor. t-MBA Liderlik Akademisi seçim süreci başlıyor 21 Eylül’de başlıyor.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.