Doğa Koleji’nin katılımıyla, 7 Şubat tarihinde IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019 gerçekleşti.

Doğa Koleji Bahçeşehir Kampüsü öğrencileri ’Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?’, ‘Teknoloji Köprüsü’, ‘Look Before You Leap’, ‘Yaşamak İçin Son Umut’, ‘Airwest’ ve ‘Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi’ başlıklı 6 projeyle Harvard yolcusu oldu.

Türkiye çapında 124 kampüsünde 82 bin öğrencisi, 13 bin 500 çalışanıyla hizmet veren Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla binlerce öğrenciye burslu eğitim imkânı sunuyor.

Doğa Koleji bu yılki bursluluk sınavını 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde yapacak.

Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu’nda göreve yeni başlayan öğretmen Müge Genç’in yardım talebine cevap vererek, kampanya düzenleyen Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü, Erzurum’a gitti.

Doğa Koleji eğitimde fark yaratan konseptlerini Mardinli öğrencilerle buluşturmak için önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

Günümüzde artık tüm çocuk gençler, ellerindeki telefon ve tabletle zaman geçiyor. Ancak uzmanlar, aileleri sanal dünyanın tehlikelerine karşı uyarıyor. Bir özel okul bunun için dijital güvenlik uygulaması geliştirdi.

GESS Küresel Eğitim Malzemeleri Fuarı WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Uluslararası fuara katılan MEB Bakan Yardımcısı Reha Denemeç Codemath oynadı.

Antalya Lara Kampüsü 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı 'Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları' temalı resim sergisi, Antalya Akvaryum'da ziyarete açıldı.