Doğa Koleji ile Altınbaş Üniversitesi Eğitimde İş Birliği Protokolü imzaladı. Protokol, Doğa Koleji öğrencilerine ders izleme, laboratuvar ve atölyelere katılım imkânı gibi akademik konularda avantaj sağlamasının yanı sıra Altınbaş Üniversitesi’nden özel burs ve indirimleri içeriyor.

Bebeklerin yüzde 2-4’ü üstün potansiyelli olarak doğuyor. Bu çocuklar doğru eğitimi alamazsa, ‘kayıp’ ya da problemli bireyler olabiliyor. Doğa Koleji, bu çocukları bilim insanı yapmak üzere elini taşın altına koydu.

Abbas Güçlü’ nün hazırlayıp sunduğu yarışma programı “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” 20 Mart Çarşamba günü Kanal D’de izleyicisi ile buluştu.

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; sekizer kız ve erkek takımlarının katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun’da yapıldı. Türkiye şampiyonu olan okullar, 12-20 Nisan tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek ISF Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; 8 erkek, 8 kız takımın katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun’da gerçekleşti.

Doğa Koleji, teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019’da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde yılın projesi ödülüne layık görüldü.

Doğa Koleji’nin katılımıyla, 7 Şubat tarihinde IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019 gerçekleşti.

Doğa Koleji Bahçeşehir Kampüsü öğrencileri ’Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?’, ‘Teknoloji Köprüsü’, ‘Look Before You Leap’, ‘Yaşamak İçin Son Umut’, ‘Airwest’ ve ‘Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi’ başlıklı 6 projeyle Harvard yolcusu oldu.

Türkiye çapında 124 kampüsünde 82 bin öğrencisi, 13 bin 500 çalışanıyla hizmet veren Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla binlerce öğrenciye burslu eğitim imkânı sunuyor.

Doğa Koleji bu yılki bursluluk sınavını 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde yapacak.