22.08.2020 | Doğa Koleji

OKULUMUZDA ALINAN COVID-19 TEDBİRLERİ ve PANDEMİ SÜRECİNDE OKULA DÖNÜŞ

Küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemler ile başarıyla atlatacağımıza inanıyor, uygulanacak COVID-19 tedbirlerini içeren Pandemi Dönemi Okula Dönüş Kitapçığı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

17.10.2019 | Doğa Koleji

HAYVAN HAKLARI KORUMA GÜNÜ

Hayvanları koruma haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz ve kulübümüz tarafından hazırlanan şarkılar, pankartlar, maskeler ve sevimli fotoğraflar beğeni topladı.

16.10.2019 | Doğa Koleji

DÜŞÜNMENİN DOĞASI

3/B Düşünmenin Doğası dersinde eğlenceli vakit geçirdi.

BATIKENT İTFAİYESİNE ZİYARET

Ankara Batıkent İtfaiye Şubesi yangın,doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği çağın gereksinimlere uygun modern itfaiye ekip binasıyla öğrencilerimize kapılarını açtı.

EN KİBAR YEMEK YİYEN SINIF

Renkli Balonlar sınıfı ,yemek yeme ve masa kurallarını öğrenerek okulun En kibar yemek yiyen sınıfı seçildi.

SONBAHARA MERHABA

Sonbahara Merhaba Partimiz. Biz yine çok eğlendik.

14.10.2019 | Doğa Koleji

ATASÖZLERİ ve DEYİMLER

Atasözleri ve deyimler konusunu öğrencilerin soyut olarak düşünülmemesi üzerine yaptığımız bu etkinlikteki amacımız hem öğrencilerin yaratıcı düşünmesini hem de kendini ifade etmesi amacıyla atasözleri ve deyimler etkinliği hazırlandı.

11.10.2019 | Doğa Koleji

İLHAM VEREN MEZUNLAR

Derece ile mezun olan öğrencilerimiz 8. Sınıflarımıza “İlham veren mezunlar paneli”ni gerçekleştirdi.

04.10.2019 | Doğa Koleji

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Öğrencilerle hayvan barınaklarına yardım kampanyası, sokak hayvanları için kedi-köpek evleri gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

03.10.2019 | Doğa Koleji

KODLAMA VE ROBOTİK ETKİLİĞİ

Öğrencilerimize, kodlamanın temeli olan algoritma oluşturma becerisini geleneksel anlatımdan uzak oyunlar oynatarak ve onları eğlendirerek en zevkli haliyle kazandırıyoruz.