22.08.2020 | Doğa Koleji

OKULUMUZDA ALINAN COVID-19 TEDBİRLERİ ve PANDEMİ SÜRECİNDE OKULA DÖNÜŞ

Küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemler ile başarıyla atlatacağımıza inanıyor, uygulanacak COVID-19 tedbirlerini içeren Pandemi Dönemi Okula Dönüş Kitapçığı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

28.11.2019 | Doğa Koleji

ANAOKULUNDA SEÇİM VAR

28.11.2019 | Doğa Koleji

ANAOKULUNDA SEÇİM VAR.

Anaokulu öğrencilerimiz ile "Demokrasi ve Seçim " konusu kapsamında seçme ve seçilme hakkından bahsederek öğrencilerimiz bilgilendirdik. Hep birlikte kendi demokratik seçimizi yaparak oy kullanmayı ve seçim yapmayı öğrendik. Seçimimizin sonunda kendi seçtiğimiz animasyon filmini okulumuzun konferans salonunda büyük bir keyifle izledik.

11.11.2019 | Doğa Koleji

ATAMIZI ANIYORUZ

Acıbadem Bilim Doğa Anaokulu olarak Atamızın bedenen aramızdan ayrılısının 81.yılını anmak için etkinlikler düzenledik.

10.11.2019 | Doğa Koleji

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Acıbadem Bilim Doğa Koleji Anaokulu öğrencileri ile birlikte ''Cumhuriyet Balosu'' düzenledik.Okulumuzu bayraklarla süsledik.Öğrencilerimizle birlikte hepimiz kırmızı beyaz giyindik.Marşlar eşliğinde ellerimizde bayraklarla bütün okulu dolaşarak yürüyüş yaptık.Hafta boyunca çocuklara Atatürk ve Cumhuriyet önemini anlattık,sunumlar izledik.Cumhuriyeti büyük bir coşku ve gururla kutladık.

14.09.2019 | Doğa Koleji

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA BAŞLADIK

Acıbadem Bilim Doğa Koleji öğrencileri, 2019-2020 eğitim-öğretim yılına büyük bir coşku ile merhaba dedi.

09.06.2019 | Doğa Koleji

ANAOKULU PİKNİĞİMİZ

Acıbadem Bilim Doğa Anaokulu olarak bahçemizde piknik etkinliği gerçekleştirdik.Getirilen meyve ve kuruyemişlerden yedik,top ve ip oyunları oynadık.

09.06.2019 | Doğa Koleji

ELMER GÜNÜ

Acıbadem Bilim Doğa Anaokulu olarak bir yıl boyunca ''Hikaye Sandığı'' dersimizde birbirinden güzel kitapları öğrencilerimizle birlikte okuduk, inceledik.

12.05.2019 | Doğa Koleji

YÜREĞİNDE ANNE SEVGİSİ OLAN HERKESİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Acıbadem Bilim Doğa Anaokulu olarak en değerlilerimiz,annelerimizi unutmadık.Ekoloji dersimizde annelerimiz için çiçek dikip,saksımızı süsledik.Anneler Günü kartı hazırladık.Annelerimize video çekip günlerini kutladık.Yüreğinde anne sevgisi ve şefkati olan herkesin anneler gününü kutlarız.

30.04.2019 | Doğa Koleji

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Acıbadem Bilim Doğa Anaokulu olarak 23 Nisan gününü büyük bir coşku ile kutladık.Hafta boyunca öğrencilerimize günün anlam ve önemini anlattık.23 Nisan şarkıları söyledik.Kırmızı beyaz giyinerek bayraklarımızı salladık.Velilerimize koro ve dans gösterileri sergiledik.Sevinç ve gururla bayramımızı kutladık.