03.09.2020 | Doğa Koleji

COVID-19 ÖNLEMLERİMİZ

Çayyolu Doğa Koleji'nde güven çemberimiz için gerekli önlemleri alıyoruz.

28.08.2020 | Doğa Koleji

COVID-19 ÖNLEMLERİ

Çayyolu Doğa Koleji olarak yeni dönemde çocuklarımıza bir an önce kavuşmak için gerekli çalışmalarımız yapıldı.

22.08.2020 | Doğa Koleji

OKULUMUZDA ALINAN COVID-19 TEDBİRLERİ ve PANDEMİ SÜRECİNDE OKULA DÖNÜŞ

Küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemler ile başarıyla atlatacağımıza inanıyor, uygulanacak COVID-19 tedbirlerini içeren Pandemi Dönemi Okula Dönüş Kitapçığı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

07.06.2020 | Doğa Koleji

BİREYLER İÇİN FİNANSAL BİLİNÇ

Kız Kardeşim Projesi kapsamında Rojda Gizem Şener tarafından gerçekleştirilen online eğitimde kadınların mali kaynak yönetimine ilişkin bilgiler verildi.

19.05.2020 | Doğa Koleji

BUGÜNÜN KÜÇÜKLERI, YARININ BÜYÜKLERİ

Çayyolu Doğa Koleji ilkokul ve anaokulu öğrencilerimiz bugünün küçükleri, yarının büyükleri olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.

14.05.2020 | Doğa Koleji

ANAOKULUNDAN İLKOKULA

Çayyolu Doğa Koleji 5 yaş öğrencilerimizin velileri ile ilkokula geçiş sürecini online toplantımızda görüştük.

09.05.2020 | Doğa Koleji

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BULUŞUYORUZ

Çayyolu Doğa Koleji öğretmen ve velileri, sosyal mesafeyi koruduğumuz şu günlerde eğitimde süreç yönetimini online toplantıları ile görüştü.

23.04.2020 | Doğa Koleji

EL ELE OLACAĞIMIZ 23 NİSANLARA.

Çayyolu Doğa Koleji öğretmen ve öğrencileri, okullarından uzakta da olsalar tek yürek olarak bayramı coşkuyla kutladılar.

02.04.2020 | Doğa Koleji

UZAKTAN AMA GÖNÜLDEN YAKIN EĞİTİM

Çayyolu Doğa Koleji ilkokul ve anaokulu öğrencilerimiz uzaktan eğitim programları ile eğitimde hız kesmiyor.

27.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞAM EVİMDE

Çayyolu Doğa Koleji'nde Doğam Evimde uygulaması ile eğitime ara vermiyoruz.