NTV - PROF. DR MEHMET KARACA UZAKTAN EĞİTİMİ DEĞERLENDİRDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, NTV’de yayınlanan Doğru Tercih programında Sadık Gültekin’e konuk olarak uzaktan eğitim uygulamalarını değerlendirdi.

NTV - MINECRAFT'LA ANITKABİR ZİYARETİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz Hakan İnanır, NTV’de yayınlanan “Tekno Hayat” programına katılarak öğrencilerimizin 23 Nisan'da Minecraft ile Anıtkabir ziyaretini ve eğitim uygulamalarımıza ilişkin önemli bilgiler aktardı.

FOX TV - 7 DİLDE "EVDE KAL"ÇAĞRISI

Doğa Koleji öğrencileri, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (KOVİD-19) tehdidine karşı 7 dilde “Güvenliğiniz için evde kalın” mesajı verdi.

Kanal D - ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Güvem eriğinin meme kanseri üzerindeki etkilerini araştıran öğrencilerimiz Harvard Üniversitesi'nden başarı sertifikası alarak MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda finale kaldı.

CNNTurk - GÜVEM ERİĞİ MUCİZESİ

15 yaşındaki Doğa Koleji öğrencileri, güvem eriğinin meme kanseriyle mücadelesini projelendirerek Harvard Üniversitesi'nde sundu.

FOX TV - DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD'TA

Öğrencilerimiz dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

100 TV - YKS Tercihleri Nasıl Yapılmalı?

Sibel İzgiman YKS tercih döneminde önemli noktaları değerlendirdi.

TGRT - Doğa Koleji Uzmanlarından YKS Öncesi Öneriler

Doğa Koleji uzmanları, YKS öncesi önerilerde bulundu.

CNNTurk - Yaratıcı Yazarlık Festivali Düzenlendi

Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne yüzlerde genç yazar adayı katıldı. Festivalin bu yılki onur konuğu Yalvaç Ural’dı.