Kanal D - ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Güvem eriğinin meme kanseri üzerindeki etkilerini araştıran öğrencilerimiz Harvard Üniversitesi'nden başarı sertifikası alarak MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda finale kaldı.

CNNTurk - GÜVEM ERİĞİ MUCİZESİ

15 yaşındaki Doğa Koleji öğrencileri, güvem eriğinin meme kanseriyle mücadelesini projelendirerek Harvard Üniversitesi'nde sundu.

FOX TV - DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD'TA

Öğrencilerimiz dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

100 TV - YKS Tercihleri Nasıl Yapılmalı?

Sibel İzgiman YKS tercih döneminde önemli noktaları değerlendirdi.

TGRT - Doğa Koleji Uzmanlarından YKS Öncesi Öneriler

Doğa Koleji uzmanları, YKS öncesi önerilerde bulundu.

CNNTurk - Yaratıcı Yazarlık Festivali Düzenlendi

FOX TV - GENÇ YAZARLAR DUAYENLERLE BULUŞTU

Doğa Kolejinin Antalya’da 4’üncüsünü düzenlediği Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne yüzlerde genç yazar adayı katıldı. Festivalin bu yılki onur konuğu Yalvaç Ural’dı.

OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ

Doğa Koleji eğitimcileri Bursa Olay TV Eğitime Bakış programına konuk olarak Doğa’da Anaokulu ve İlkokul eğitimini anlattılar.

24 TV - MODERATÖR

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır ve Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman 24 TV'de Fen ve Teknoloji Liselerini anlatıyor.