CNN Türk - TERCİH ZAMANI

İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.İbrahim Akduman ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kodlama ve Robotik Bölüm Başkanı Muammer Özkan, 29 Temmuz Çarşamba günü CNN Türk TV’de yayınlanan "Tercih Zamanı" programına konuk oldu.

NTV - DOĞRU TERCİH

İTÜ Havacılık ve Uzay Teknolojileri Araştırma Merkezi Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Emre Koyuncu ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kodlama ve Robotik Bölüm Başkanı Muammer Özkan, 27 Temmuz'da NTV’de yayınlanan “Doğru Tercih” programının canlı yayın konuğu oldular.

CNN Türk - TERCİH ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, 28 Temmuz'da CNN Türk'de yayınlanan Tercih Zamanı programına konuk oldu.

SHOW TV- KENDİNE İYİ BAK

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, 25 Temmuz'da Show TV’de yayınlanan "Hayat Güzeldir" programına konuk oldu.

HABER GLOBAL - BAŞARININ YOLU

İTÜ Havacılık ve Uzay Teknolojileri Araştırma Merkezi Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Emre Koyuncu ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Haber Global TV’de "Başarının Yolu" programında Havacılıkta Yapay Zeka ve Fen-Teknoloji Liseleri'nin eğitim modelini tartıştı.

CNNTürk - TERCİH ZAMANI

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, 22 Temmuz saat 9.30'da CNNTürk’de yayınlanan “Tercih Zamanı” programına konuk oldu.

SHOW TV- KENDİNE İYİ BAK

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Liseler Koordinatörü Sibel İzgiman 22 Temmuz Çarşamba Günü Show TV "Kendine İyi Bak" programının konuğu oldu.

CNNTürk - TERCİH ZAMANI

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, 21 Temmuz'da CNN Türk TV’de yayınlanan "Tercih Zamanı" programına konuk oldu.

SHOW TV- KENDİNE İYİ BAK

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, 21 Temmuz'da Show TV’de “Kendine İyi Bak” programına konuk oldu.