Doğa Koleji Anasayfa

DOĞA KOLEJİ

MEZUN İLİŞKİLERİ OFİSİ BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL BİLGİLER

DOĞA KOLEJİ MEZUNLARI BURADA BULUŞUYOR!
Doğa Koleji, mezunlarını sadece bir öğrenci olmaktan öte, bir aile üyesi kabul eder. İşte bu yüzden mezun ofisimiz, bu eşsiz bağları daha da güçlendirmek ve eski günleri hatırlayarak bir araya gelmek için bir platform sunar. Köklü geçmişiyle, birlik ve beraberliğimizin simgesi olan mezunlar ofisimiz, okul yıllarında içimize işleyen kolej kültürü ve aidiyet duygusuyla değerli mezunlarımızı bir araya getirerek unutulmaz anıları canlandırmak, yeni bağlantılar kurmak ve kariyer gelişiminize destek olmak için tasarlanmıştır. Doğa'm her birinizin başarılarına, deneyimlerine ve ilgi alanlarına değer verip bu çeşitliliği bir araya getirerek güçlü bir topluluk oluşturmayı amaçlar. Siz de Doğa Koleji ruhunu canlı tutmak, eski dostlarınızla bir araya gelmek ve yeni bağlantılar kurmak için derneğimize katılın.

Geleceğin Doğa’sında Mezunlarımızla Büyüyoruz!

Mezun ofisimize kaydolarak Doğa Koleji ve İstanbul Bilgi Üniversitesinin paydaşı diğer dernek, vakıf, kurum ve kuruluşlarla temas ve iş birliği içinde bulunabilir, mezun ofisinin sağlayacağı avantajlardan faydalanabilirsiniz. Birlikte geçmişe bir göz atmak, şimdiki zamanı kutlamak ve geleceği birlikte inşa etmek için sabırsızlanıyoruz. Doğa'm çatısı altında, ailemizin bir üyesi olmak için bilgi formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.