AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , blu tv , aydın doğan yalçındağ , t-mba eğitim modeli

Doğa Kolejinin gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile; öğrencilerimiz girişimciler, akademisyenler ve başarılı iş insanlarını dinleme fırsatı elde ederken geleceğe ilişkin soru işaretlerinin cevaplarını bizzat işin uzmanlarından ediniyorlar.

Bu kapsamda Doğa Koleji Avcılar Kampüsü'nde  gerçekleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin konuğu Blu TV kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ oldu. Medya sektöründe uzun yıllar yer almış bir ailenin ferdi olan genç girişimci Yalçındağ erken yaşta girişimci olmanın avantaj ve dezavantajları üzerine öğrencilerimizle sohbet etti. Blu TV CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ inovasyon ve dijital gelişim konularında öğrencilerimize bilgi paylaşımında bulundu. t-MBA Eğitim Modeli hakkında öğrencilerimizden bilgi alan Sayın Yalçındağ, yönetişim derslerinin lise seviyesinde uygulanıyor olmasını çok başarılı bir ilerleme olarak değerlendirdi. Özellikle öğrencilerimizin t-MBA Eğitimi sonunda edindikleri Pearson sertifikası süreci konuğumuzun ilgisini çekti. Başarılı ve etkili bu seminer sonunda öğrencilerimiz konuğumuza çiçek vererek teşekkür etti.