BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , başarsoft , alim küçükpehlivan , global girişimcilik haftası

Tüm dünyada takip edilen Global Girişimcilik Haftası ile eş zamanlı olarak geleneksel şekilde sürdürdüğümüz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Doğa Koleji İncek Kampüsünün konuğu Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan oldu. Küçükpehlivan, iş hayatına nasıl başladığını ve Başarsoft'un kuruluş hikayesini öğrencilerimizle paylaştı.  Seminerde inovasyonun önemine vurgu yapan Küçükpehlivan Başarsoft’ta sosyal sorumluluk çalışmalarına önem verdiklerinden de bahsetti. Amerika Birleşik Devletleri’nde de bulunan şubelerinin büyüme stratejilerini paylaşan Küçükpehlivan büyük bir işletmeyi yönetmenin başarı anahtarlarını anlattı.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile farklı sektörlerden farklı iş insanları ile bir araya gelme şansı yakalayan öğrencilerimiz iş dünyasının ipuçlarını daha lise çağında edinmeye başlıyorlar.