DOMINO’S GENEL MÜDÜRÜ ASLAN SARANGA KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Bostancı Doğa Koleji ev sahipliğinde Domino’s Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga’yı ağırladık.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , aslan saranga , online seminer

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, iş dünyasının başarılı isimlerini kampüslerimizde öğrencilerimizle bir araya getiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bostancı kampüsü t-MBA öğretmenimiz Gülhan Ayanoğlu  moderatörlüğünde gerçekleşen canlı etkinlikte Bostancı Doğa Koleji’nden öğrencilerimiz Ece Pullu ve Yasin Yıldırım girişimcilik ve iş dünyası ile ilgili merak ettiklerini Sayın Saranga’ya sordular. Domino’s Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga girişimcilik, örgüt kültürü, krizlerin yönetimi ve dijitale uyum gibi konulardan bahsetti.

Domino’s Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga, girişimci olmak isteyenlerin önce bir alana merağının olması ve heyecan duyması gerektiğini anlattı. Merak duymanın yanında o merağı ilgi alanına çevirecek araştırmanın önemine değindi. Girişimcilerin ilgi duydukları alanı araştırmaları, 5-10 yıllık gelecek hedefleri belirlemeleri ve başta dijital değişim olmak üzere güncel gelişmeleri takip etmeleri gerektiği bilgisini paylaştı.

İşletmelerin salgın veya ekonomik kriz gibi ortamları fırsata çevirebileceğinden bahseden Sayın Saranga, pandemi sürecinde online hizmet verebilen e-ticaret kuruluşlarının avantaj sağladığına değindi.

Domino’s Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga öğrencilerimize gelecekte gerçekleştirecekleri iş görüşmelerinde başarıyı yakalamak için tavsiyelerde bulundu. Büyük şirketlerle yapılan iş görüşmelerinde aynı niteliklere sahip diğer adaylarla fark yaratmak için görüşmeye gidilecek şirketin misyonu, değerleri ve hedefleri gibi özelliklerini araştırarak gitmenin yöneticiler tarafından olumlu değerlendirildiğine vurgu yaptı.

t-MBA Eğitim Modeli

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerin liderlik ve yönetim becerilerini geliştirip onları dünya vatandaşlığına hazırlıyor. Eğitimde yenilikçi iş fikirlerini ve bilimsel yöntemleri harmanlayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, çevresine ve değişimlere karşı farkındalığı yüksek, geleceğin girişimcilerini yetiştiriyor.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde  iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimciliğin toplumsal / bireysel faydalarını, girişimciliğin risklerini, başarı hikayelerini ve iş dünyasının diğer güncel konularını paylaşıyorlar. Üstün nitelikli bir ders özelliği taşıyan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz, kariyer yolculuklarında farkındalıklarını artırıyorlar.