İLHAM VEREN MEZUNLAR PANELİ ONLINE DÜZENLENDİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İlham Veren Mezunlar Paneli online gerçekleşti. 2019-2020 eğitim öğretim yılında 8. sınıfı başarıyla tamamlayan ve Liseye Geçiş Sınavı’nda dereceler elde eden öğrencilerimiz, bu yıl sınava hazırlanan öğrencilerimize ilham kaynağı oldu.

ETİKETLER : ilham veren mezunlar , doğa koleji mezunları , liseye geçiş sınavı , sınav taktikleri

İlham Veren Mezunlar Paneli online yayını, Türkiye genelindeki tüm kampüslerimizden 8. sınıf öğrencilerimiz tarafından takip edildi. 2019-2020 eğitim öğretim yılında Liseye Geçiş Sınavı’nda Türkiye çapında başarılar elde eden öğrencilerimiz; ayrıcalıklı bir lise eğitiminin, dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs, üniversite eğitimini ise yurt dışında sürdürme gibi imkanlar yaratacağını ifade etti.

“HEDEFLERİNİZE ODAKLANARAK İLERLEYİN”

Liseye Geçiş Sınavı’nda, güçlü akademik altyapılarıyla Türkiye çapında önemli başarı sıralamaları elde eden öğrencilerimiz; saygın üniversitelerde eğitim almak için ilk adımı atmış oldu. Okul yıllarında sistemli, disiplinli çalışmanın ve sınav hazırlık sürecinde hedef koymanın, akademik olarak güçlü bir altyapıya sahip olmalarını sağladığını ifade eden öğrencilerimiz; okullarına, danışman ve branş öğretmenlerine teşekkür etti.

2020-2021 eğitim öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’na katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.