İSKUR GROUP CEO’SU ERHAN CAVİT BAHADIR CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde Cevizlibağ Kampüsü öğrencilerimiz İSKUR Group CEO’su Erhan Cavit Bahadır’ı konuk etti.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , cevizlibağ doğa , erhan cavit bahadır

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde öğrencilerimiz iş dünyasının önemli isimleri ile bir araya gelme şansı yakalıyor. Bu kapsamda Doğa Koleji Cevizlibağ Kampüsü’nde gerçekleşen etkinliğimizde öğrencilerimiz İSKUR GROUP CEO’su Erhan Cavit Bahadır’ı ağırladılar. Pek çok sektörde ve uluslararası arenada faaliyet gösteren İSKUR GROUP CEO’su Erhan Cavit Bahadır iş hayatında başarının sırlarını öğrencilerimizle paylaştı. Eğitim ve iş hayatındaki yolculuğundan bahseden Bahadır, bir CEO’nun kısa vadeli ve uzun vadeli çalışma alanlarını öğrencilerimize aktardı. Bahadır konuşmasında öğrencilerimize hayata dair motivasyonlarını canlı tutmanın öneminden ve yöntemlerinden bahsetti.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon dersinde girişimcilik ile henüz lise yıllarında tanışan öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile geleceğe dair ipuçlarını iş dünyasının başarılı rol modellerinden dinliyorlar.