KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜMÜZDEN MUHTEŞEM ORYANTIRING BAŞARISI

Bir dünya kupası heyecanı da Kahramanmaraş'tan! Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü öğrencilerimizden Uzzer İncecik Türkiye 3.sü olarak ISF milli takım seçme barajına girmiş ve milli takıma seçilmiştir. Öğrencimiz okulumuzu ve ülkemizi dünya kupasında temsil edecek.

ETİKETLER : oryantiring şampiyonası , kahramanmaraş doğa , isf , uzzer incecik , spor başarısı

Oryantiring Türkiye finallerine kalan okulumuz temsil eden sporcularımızdan Uzzer İncecik, Türkiye 3.sü olarak ISF (International Scholl Sport Federation) milli takım seçme barajına girmiş ve milli takıma seçilerek bizleri gururlandırdı. Uluslararası Okul Sporları Federasyonunun düzenlediği 2019 Dünya Liseler  Oryantiring Şampiyonası'na katılmaya hak kazanana öğrencimiz okulumuzu ve ülkemizi temsil edecek.

Takım sıralamasında ise sporcularımız Uzzer İncecik, Arhan Atakut, Ferhat Yiğit Özdemir, Ege Can Ok, Erkam Can Yapıcı ve Berkay Yurdagül 03.49.16 parkur derecesiyle Türkiye 10.su olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.