LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ TOEFL, IELTS, PTE Academic, CAE SINAVLARINA HAZIRLANIYOR

Öğrencilerimizi uluslararası geçerliliği olan akademik sınavlara, yurtiçi ve yurtdışı üniversite hayatına en iyi şekilde hazırlıyoruz.

ETİKETLER : toefl , ielts , pte academic , cae , ingilizce eğitimi , lisede eğitim , akademik ingilizce , uluslararası ingilizce

Lise İngilizce öğretim programımızın akademik hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizin uluslararası geçerliliği olan sınavlara katılımının önemine inanıyor ve bu sınavlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaları yürüten öğretmenlerimiz ile bilgilerimizi güncellemek ve güncel uygulamaları takip etmek üzere 28-29 Ocak 2021 tarihlerinde TOEFL, IELTS, PTE Academic, CAE sınavları ile ilgili eğitim almak üzere sınav yetkili merkezleri ile düzenlediğimiz eğitimlerde buluşuyoruz.