ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

ETİKETLER : sanat günleri , sanat semineri , şavval sam , nanninom , toprak kokusu , lise eğitimi , lise öğrenci meclisi , t-mba eğitim modeli

Ataşehir 1 Kampüsü Öğrenci Meclisi moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde öğrencilerimiz soruları ile Şevval Sam, kariyer yolculuğunu, deneyim ve nasihatlarını öğrencilerimiz aktardı. Müzik kariyerine nasıl başladığını anlatan Şevval Sam öğrencilerimize arabesk müziğine olan ilgisini, 5 yaş grubu için çıkardığı "Nanninom" isimli albüm ile Toprak Kokusu isimli mozaik tadındaki albüme kadar geniş yelpazedeki geçmişi hakkında bilgi verdi. Türk dizilerinin başarısı ve geleceğinden bahseden başarılı oyuncu sektöre ilgisi olan öğrencilerimize nasihatlarda bulundu. Genç kızlarımıza güzellik reçetesinden de bahseden duayen isim cana yakın tavırları öğrencilerimizi kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Seminer sonrası okul bahçesinde çekilen fotoğraf ile öğrencilerimizin hafızasında unutulmaz bir gün daha yaşanmış oldu.

Akademik eğitimin yanında sosyal alanlarda da öğrencilerini besleyen t-MBA Eğitim Modelinde, Öğrenci Meclisleri sanat seminerleri ile öğrencilerin yaratıcılık, yorumlama becerileri, eleştirel düşünme, gözlemsel beceri ve sosyal becerilerinin ortaya çıkmasında etkili ortamı yaratıyor.