ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYETİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLACAĞINA SÖZ VERDİ!

t-MBA Öğrenci Meclislerinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, meclis öğrencileri hazırladıkları görsel sunumlar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

ETİKETLER : 29 ekim , cumhuriyet bayramı , öğrenci meclisleri , t-mba , lise eğitimi , lise meclisleri

Meclis öğrencileri, kendi tasarımları olan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" görsel çalışmaları ile tüm kampüslerimizi kırmızıya boyadı. Yine kendi tasarımları olan kitap ayraçları, kurabiye ve bayrakları kendi elleri ile bayram coşkusunu yaşayan öğrenci ve velilerine dağıttı. Tüm kampüslerimizde Öğrenci Meclislerimizin coşku ile okudukları “Atam Sana Söz Veriyoruz” şiiriyle öğrencilerimiz cumhuriyetin yılmaz bekçileri olacağını bir kez daha gösterdi.