RENAULT MAIS CEO'SU DR. BERK ÇAĞDAŞ ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZE KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , berk çağdaş , renault mais , girişimcilik seminerleri

Çamlıca Kampüsümüzde gerçekleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde, otomotiv sektörünün devlerinden Renault MAIS markasının CEO'su Dr. Berk Çağdaş öğrencilerimizle bir araya geldi. Çağdaş; eğitim hayatı, kariyer yolculuğu ve mesleki tecrübelerini aktardığı seminerimizde öğrencilerimize ışık tutacak değerli paylaşımlarda bulundu. t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz rol modelleriyle bir araya gelerek; merak eden, araştıran ve bilginin kaynağına ulaşan bir nesil olarak yetişiyor.