“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ONLINE SEÇİM SÜRECİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi’nde kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkı sunan, özgüvenli, sosyal ve yenilikçi liderler yetişiyor. Lise öğrencilerimiz iş dünyasına ilk adımı bugünden atıyor. t-MBA Liderlik Akademisi seçim süreci başlıyor 21 Eylül’de başlıyor.

ETİKETLER : liderlik akademisi , t-mba , yeni nesil eğitim , doğa liseleri , lise eğitimi

Demokratik bir seçimle göreve gelecek olan “t-MBA Liderlik Akademisi” adayları büyük bir heyecanla seçime hazırlanıyor. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı online seçim sürecinde öğrencilerimiz arkadaşlarının oylarını alabilmek için büyük mücadele veriyor. Lise öğrencilerimizin t-MBA Liderlik Akademisi seçim serüveni bu yıl online olarak 21 Eylül - 14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor.

21. yüzyılın iş dünyası, hayatın her alanında teknolojiye hakim, öz güveni yüksek, üretken, mesleğinin yanı sıra yönetim vizyonuna sahip gençlerle çalışmak istiyor. Bu standartları sağlayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, lisede uyguladığı t-MBA eğitimi ile günümüzde bilginin bir öğretenden edinilmesinden ziyade aktif şekilde deneyimleyerek öğrenmeye yönelik eğitim anlayışını hakim kılıyor. t-MBA Eğitim Modelinin en büyük kazanımı olan “Liderlik Akademisi” ile öğrenciler liderlik vasıflarını lise çağında öğrenerek iş dünyasına hazır, donanımlı ve vicdanlı bireyler olarak yetişiyor.

Her sene demokratik bir seçim süreci ile göreve gelen ve sayısız projeye imza atan öğrencilerimiz bu senede liderlik akademisinde yerini almak için büyük heyecan içerisinde seçime hazırlanıyor. Dostça rekabetin yaşanacağı seçim sürecinde tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyoruz.