TEKİRDAĞ DOĞA OKULLARI BU YILKİ KIŞ ŞENLİĞİ’Nİ TOFD YARARINA DÜZENLEDİ!

Tekirdağ Doğa Okulu t-MBA Öğrenci Meclisi tarafından gerçekleştirilen Kış Şenliği bu yıl TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) yararına yapıldı.

ETİKETLER : kış şenliği , tofd , omurilik felçlileri , dernek , yeşim salkım , mustafa üstündağ , cem arslan , t-mba , öğrenci meclisi

Tekirdağ Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi bu yıl 2.'sini düzenlediği Kış Şenliği’nde Yeşim Salkım, Mustafa Üstündağ ve Cem Arslan katıldı. Şarkılar ve söyleşilerle ilerleyen Kış Şenliği bu yıl t-MBA öğrencileri tarafından bir sosyal sorumluluk projesi ile birleştirildi. Tekirdağ Doğa Okulu Öğrenci Meclisi ve katılımcılar omurilik felci rahatsızlığına farkındalık sağlanmasına katkıda bulunarak bu yıl festivallerini TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) yararına gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizi duyarlılıklarından dolayı kutluyor, bu duyarlılığı destekleyen katılımcılara teşekkür ediyoruz.