URFODU MATEMATİK SINAVI, 80 KAMPÜSÜMÜZDE 2252 ÖĞRENCİMİZİN KATILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Lise öğrencilerimiz URFODU'nun ilk etabını başarıyla tamamladı.

ETİKETLER : urfodu , proje başarısı , uluslararası başarı , lise matematik

15. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması URFODU'nun 1. etabı Beyaz Rusya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya Federasyonu, Çin Cumhuriyeti, Türkiye’de uygulandı. URFODU, matematik, fizik, bilişim teknoloji, biyoloji, kimya, coğrafya, İngilizce, Almanca ve Fransızca dallarında uygulanmakta olup her yıl başarılarını belgelemek isteyen on binlerce öğrenci katılıyor.

Doğa Koleji ise URFODU'ya lise matematik düzeyinde, 80 kampüsümüzden 9, 10 ve 11. sınıflardan 2252 öğrencimizin katılımı ile başarı ile gerçekleştirdi. Birinci etap sınavı her ülke katılımcısının okulun bünyesinde kağıt üzerinde (her öğrenci özel olarak hazırlanan formu doldurarak) ya da elektronik ortamda ( ON-LINE elektronik test versiyonu kullanarak ) olarak yapılmaktadır. Birinci etabı geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor, final etabında başarılar diliyoruz.