VELİLERİMİZLE SATRANÇ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Sağlıklı bir gelecek ve mutlu yarınlar için “Evde Kal Türkiye” diyor, canlı derslerde velilerimizle online satranç dersleri düzenliyoruz.

ETİKETLER : satranç eğitimi , doğa koleji satranç , online satranç dersi , beyhan bayraktar

Satranç eğitiminin içsel, uzamsal-görsel, mantıksal-matematiksel zekalarına katkı sağlayarak psikolojik ve akademik alanlarda başarı yüzdelerini arttırdığı kanıtlanmış bir çalışmadır. Evde kaldığımız pandemi sürecinde öğrencilerimiz dışında velilerimize de satranç eğitimi vermeye devam ediyoruz. Amacımız velilerimizin de satranç öğrenmesi, öğrenci ve velimizin satranç oynayarak gelişmesi ve birlikte kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak. Öğrencimizin bu becerilerinin gelişimi ve duygusal tepkilerini gözlemleyebileceğiniz maçlar yapabilecekleri satranç eğitimize başladık.

Velilerimiz çocuğunun gelişimine katkı sağlayacak yeni bir şey öğrenmenin ve çocuğuyla paylaşabilmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Bayraktar ‘Satranç oynamayı düzenli olarak planladıklarında; üstün ve öğrenmeye açık becerilerini daha iyi tanıyarak bunları açığa çıkarmaya ve karar vermeye yardımcı olma gibi birçok yararını göreceklerini bilerek eğitime katılan velilerimizi tebrik ederiz.’ diyerek eğitimin devam edeceğini bildirdi.