Doğa Koleji 2020-2021 Genel Kayıt Dönemi Başladı!
Facebook Icon

BİLGİ ve
KAYIT İÇİN

Veli Adı Soyadı E-Mail GSM Öğrenci Adı Soyadı
Kampüs
Doğum Yılı

Güvenlik kodunu giriniz: 32794

DOĞA KOLEJİ ÇALIŞKAN ARILARINI BEKLİYOR

Her çocuğun en önemli hakkı, hiç kuşkusuz iyi bir eğitim almasıdır. Nitelikli eğitim anlayışının her geçen gün değerlendiği günümüzde 21. yy bireylerinin sahip olması gereken bilgi ve becerileri kazanan “Çalışkan Arılar” Doğa’da buluşuyor.

Anaokulundan İtibaren Geleceğine Yön Verme Yetisi

Doğa Koleji’nde öğrenciler geleceklerine erken yaşta yön verebilme yetisi kazanırlar. Çünkü erken yıllardan itibaren beceri odaklı eğitim anlayışı ile tanışan çocuklar, öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilen; bilmekten öte öğrenmekten keyif alan, yaparak yaşayarak öğrenen bireyler olarak yetişirler.

Tasarlama ve Teknoloji Üretme Becerisi

Doğa Koleji öğrencileri anaokulundan itibaren geleceği şekillendirmesi öngörülen kodlama diliyle tanışıyorlar. Teknoloji sınıflarında kodlama robotik, 3D tasarım ve programlama temellerini atan öğrencilerimiz, yeni fikirler keşfederken dijital okuryazarlık seviyelerini geliştiriyor ve günümüz teknolojilerini hem bilinçli ve verimli kullanmayı öğreniyor hem teknoloji üretebilecek becerileri kazanıyor.

Yabancı Dil Eğitimi ile Uluslararası İletişim Becerisi

Doğa Koleji İngilizce eğitiminin akademik müfredatını uluslararası tanınırlığı ile CEFR (Avrupa Dil Çerçevesi) oluşturuyor. Doğa liselerinden mezun olan öğrencilerimiz yabancı dili günlük ve resmi iletişim ortamlarında, hem sözlü hem de yazılı olarak yeterli düzeyde kullanabilmelerini sağlayacak iletişim becerileri kazanarak dünyanın her yerinde iletişim kurabiliyor, hayatın içinde yer alabiliyor, iş dünyası ve akademik dünyada farklarını ortaya koyabiliyorlar.

Her Alanda Evrensel Sanat Eğitimi

Görsel sanatlar, müzik, drama, beden eğitimi gibi derslerle, Doğa Kolejinin “Çalışkan Arıları” akademik yeterliliklerini, kültür, sanat ve spor yeterlilikleri ile birlikte geliştirirler. Yaratıcılıklarının ve özgüvenlerinin geliştirilmesi hedeflenerek sanatsal yeteneklerini sergilemeleri ve kendilerini ifade etmeleri sağlanır. Ulusal ve evrensel sanat akımlarını, sanatçıları ve eserlerini tanıyarak kültürel gelişimleri desteklenir.

Fark Yaratan ve Geleceğe Hazırlayan Akademik Altyapı

Doğa Kolejinde öğrencilerimiz okul öncesinden liseye kadar Hikaye Sandığı, Düşünmenin Doğası, Ekoloji, Deneylerle Bilim Atölyesi, Yaratıcı Yazarlık, , Mucit Atölyesi, Akıl Oyunları gibi derslerle temel derslerde öğrendikleri bilgileri beceriye dönüştürürler, içselleştirirler, kendi ilgi ve yeteneklerini geliştirerek geleceğe çok yönlü hazırlanırlar.

Proje Modelli Lise Eğitimi

Bilim ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla değiştiği günümüzde Doğa Koleji proje modelli lise eğitimi ile öğrencilerine bilginin yanında üst düzey akademik beceriler kazandırmayı hedefler. Merak eden, araştıran, sorgulayan, problem çözen, eleştirel ve yaratıcı düşünen öğrencilerimiz öğrendiklerini bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirerek projelere yansıtır. Her öğrenci, mezun olmadan önce ulusal veya uluslararası bir proje yarışmasına katılır. Bilimsel süreç becerileri kazanan öğrenciler, üniversitedeki akademik hayata da ön hazırlık yapmış olur.

t-MBA Eğitim Modeli ile Geleceğin Liderleri Doğa'da

Doğa Koleji t-MBA programı (Teenager MBA), İşletme Yüksek Lisans Programı’nın lise düzeyine uygun olarak yapılandırılmış eğitim modelidir. 9, 10 ve 11. sınıflarda uygulanan t-MBA Eğitim Modeli’nin amacı kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkıları olan, özgüvenli ve teknolojiyle barışık girişimciler, sosyal ve yenilikçi liderler yetiştirmektir. t-MBA eğitiminin sonunda öğrenciler dünyanın en büyük akreditasyon kuruluşlarından biri olan Pearson’ın onayladığı t-MBA diplomasını alarak yurt dışındaki üniversitelere kabul kolaylığı elde ederken yurt içinde de prestijli üniversitelerin sunduğu burs imkanlarından faydalanır.

LGS, YKS (TYT-AYT)’ye Hazırlık İçin Güçlü Akademik Program

Doğa Koleji öğrencileri LGS ve YKS gibi merkezi sınavlara, uzman öğretim kadrosu, güçlü ölçme değerlendirme sistemi ve sınav hazırlık yayınları ve dijital yayınlar ile okul saatleri içinde hazırlanıyor. Ortaokulda 7. sınıfta, lisede 11. sınıfta başlayan sınav hazırlık kursları ile öğrencilerimiz ülke çapında derecelere imza atıyor.

Fen ve Teknoloji Liseleri ile Geleceği İnşa Ediyoruz

Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, tüketmek yerine üretmeyi seçen, ülkemizin teknolojik geleceğine yön verecek, fen ve teknoloji dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önde başlıyorlar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs olanağına sahip olarak üniversite eğitimlerini yurt dışında sürdürebiliyorlar.

Doğa Çalışkan Arılarını
Bekliyor!

Kayıt avantajları hakkında bilgi almak ister misiniz?