SİVAS KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa farkını 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı'nda Sivas'a taşıyan Doğa Okulları kurulduğu günden itibaren eğitimde yenilikçi yaklaşımlarla hareket ederek sadece eğitimi ile değil okullarının ortamı ile de fark yaratıyor. Eğitim anlayışının temelinde ‘Merak eden çocuk öğrenir’ fikri yatan Sivas Kampüsü, yeniliğe açık ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştiriyor.

Sivas Kampüsü, 12.000 metrekare kapalı alanı içerisinde başta; havuz, ekoloji, drama, satranç, resim, müzik ve 3D sınıflarının yanında kapalı spor salonu, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, 600 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 450 kişilik konferans salonunu barındırıyor. Sivas Kampüsü; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise sınıflarına hizmet verirken fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, Android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 50 dersliği barındırıyor.

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

SİVAS DOĞA KOLEJİ SPONSORLUĞUNDA KUTSİ KONSERİ

Pi Günü Etkinliği

Tugay Komutanlığını Ziyaret

Sivas Doğa Lise Öğrencimiz Burak AKKAYA 17. Wushu Avrupa şampiyonasında Zincir dalında 1. Lik Jianshu (kılıç) dalında 3. Lük kazanmıştır.

Sivas Doğa Anadolu Lisesi Öğrencimiz Serhat Akbulut'tan Büyük Başarı. Rusya'da Yapılan Gençler Serbest Stil Şampiyonasında Dünya İkincisi Olmuştur.

ŞAMPİYONLAR OKULUNDAN YİNE TÜRKİYE BAŞARISI

ŞAMPİYON SİVAS DOĞA LİSESİ

Sivas Doğa Lise; Beyin Diseksiyonu.

Sivas Doğa Koleji öğrencileri çağdaş eğitim anlayışının en etkili modeli olan iş,etkin katılım,yaparak yaşayarak öğrenme modelini coğrafya dersinde uygulamışlardır.

Sınıflar Arası Futsal Şampiyonumuz Belli Oldu.

Doğa'da Şeb-i Arus Etkinliği

Sivas Doğa Kız Basketbol Takımı Gümbür Gümbür Geliyor.

'Birbirini Seven İnsanlar İçin Engeller Tatlı Bir Tebessümdür.''

MİNİK KARDEŞLERİMİZ ÜŞÜMESİN.

Öğrencilerimiz asit-baz deneyi ve nişasta testini bilimsel bir ortamda yaparak,yaşayarak öğreniyorlar.

Sivas Doğa'da 10. Sınıflar arasında düzenlenen ''Akıl Oyunları 1. Etap'' yarışması başarıyla tamamlandı.

16.d’MUN de Gelenek Bozulmadı.

Doğa Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri Antalya’da

Doğa Lise İngilizce birimi olarak bu sene 1 co-chair ve 18 delege ile katılacağımız 16. d’MUN etkinliğimizi velilerimiz için bir simülasyonla tanıttık.

Hız, rekabet, eğlence, başarı, ödül .