İLGİ ALANINI SÖYLE, YETENEĞİNİ KEŞFET ve GELİŞTİR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan görsel sanatlar eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla açılıyor. Akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek, sporu, sanatı, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru anlatabilmek için yapılandırılan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kış Okulları 9 Ekim 2021’de başlıyor. Kış okulumuzda spor, müzik, drama, kodlama&robotik, satranç, görsel sanatlar branşları ve mıknatıs okulu adı altında açılacak kurs programları İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından veriliyor.

Yaş gruplarına göre programlanan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kış Okulu kurslarına +5, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilir. Kış Okulu branşları, kampüslerimizin sunduğu fiziksel imkanlara göre belirlenmiş olup başvuru ve detaylı bilgi için formu doldurmanız yeterli.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI BİLGİ ve ÖN KAYIT FORMU

Tüm Öğrencileri İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kış Okuluna Bekliyoruz.
Çocuğunuzu Doğasına Bırakın!

Kış okulumuz hakkında daha detaylı bilgi almak ister misiniz?