Büyükçekmece Kampüsü’nde gerçekleştirilen FLL 14’üncü Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

Doğa Kolej, hem öğrencilerin hem velilerin iyi bir sömestr geçirmesi için önemli önerilerde bulundu.

Burs benim hakkım diyen 145 bin 382 öğrenci Doğa Koleji bursluluk sınavına başvurdu.

Geçen hafta sonu yapılan Doğa Koleji bursluluk sınavına ise Türkiye genelinde 145 bin 382 öğrenci katıldı.

Yaşlı Evi'ndeki emekliler Lara Doğa Koleji'nden gelen 5'inci sınıf öğrencileriyle zeka oyunları oynadı.

Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi sakinleri 5’inci sınıf öğrencileriyle zeka oyunları oynadı.

Antalya Lara Doğa Koleji öğrencileri, 'Nesillerle El Ele' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muratpaşa Belediyesi'nin Fener Yaşlı Evi'ni ziyaret etti.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Ankara’da biraraya geldiği bir grup gazeteciye okulun yeni projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.