Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandı.

Doğa Koleji, Urfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Urfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

Doğa Koleji Yalova Kampüsü’nde 6. sınıfta okuyan Ilgaz Altınören (11), ABD’deki John Hopkins Üniversitesi’nin eğitim programına kabul edildi.

Doğa Koleji ‘Kardeşlik Köprüleri’ projesi ile Urfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul'da misafir etti

Manisa’da özel bir okulun 9’uncu sınıf öğrencileri Elif Yoldaş ve Merve Durgu’nun fizik öğretmenleri Büşra Papatya Deveci ile birlikte hayata geçirdikleri 'Bir Çocuk, Bir Oyuncak, Bir Mucit' adlı proje, hem öğrenim öncesi çocuklara hem de fizik dersiyle yeni tanışan öğrencilere, bu dersi eğlenceli hale getirerek sevdiriyor

Doğa Koleji Yalova Kampüsü’nde okuyan ailesinin erken yaşta yeteneklerini keşfettiği Ilgaz Altınören, John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

Çarşamba'da eğitim öğretim verecek olan Çarşamba Doğa Koleji'nin temeli, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katıldığı törenle gerçekleştirildi

Manisa’da özel okul öğrencilerinin TÜBİTAK tarafından ‘eksik belge’ nedeniyle kabul görmeyen iki projesi Harvard’dan davet aldı.

Manisa'da bir grup özel lise öğrencisinin melisa, okaliptüs ve karanfil yağlarının havadaki bakterileri temizleme özelliğiyle ilgili araştırması, projenin sunumu için Harvard Üniversitesi'nde gerçekleşecek Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansı'na davet edildi.