URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA ALTIN ve GÜMÜŞ MADALYA DOĞA'NIN

19.04.2018 | Doğa Koleji

Doğa Koleji öğrencileri, uluslararası proje ve bilim yarışmalarındaki başarı geleneğini sürdürüyor. URFODU'da altın ve gümüş madalya öğrencilerimizin!

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nın finalleri fizik kategorisinde Alanya Kampüsü öğrencilerimiz altın ve gümüş madalya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Doğa Koleji Alanya Kampüsü öğrencilerimiz Moskova'da düzenlenen URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması final etabından altın ve gümüş madalyayla dönerek bizlere büyük gurur yaşattı. Fizik branşında öğrencimiz Emre Paksoy altın madalya, Bijan Etesam ise gümüş madalya alarak hem Türkiye'yi hem de Doğa Kolejini başarıyla temsil ederek bizleri onurlandırdılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.