Star - TEOG'da maraton bitti, sonuçlar Ocak'ta!

Star - TEOG

29.11.2016 | Doğa Koleji

Star - TEOG'da maraton bitti, sonuçlar Ocak'ta!

Sınav müfredata uygun ve kolaydı. MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın 1 milyonu askın tüm 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği 1. TEOG sınavı tamamlandı.

Eğitimciler, sınavın müfredata uygun ve yoruma dayalı olduğunu yorumladı. Doğa Okulları Türkçe Bolüm Başkanı Hurihan Yıldırım "Bu seneki soruları genel olarak değerlendirdiğimizde müfredata uygun, belirtilen kazanımları ölçen ve zorluk derecesi olarak da planlı çalışan bir 8. sınıf öğrencisinin çok da zorlanmadan yapabileceği düzeyde olduğunu görüyoruz." dedi. Doğa Okulları Ortaokul Matematik Bölüm Başkanı Elvin Öven ise "Matematik sınavı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kolay ve orta düzeyde soruların ağırlıktaydı" yorumunda bulundu. 1. TEOG sınav sonuçları ocak ayında açıklanacak.