Yeni Şafak - Doğa'da %100 Burs İmkanı

Yeni Şafak - Doğa

28.12.2017 | Doğa Koleji

Yeni Şafak - Doğa'da %100 Burs İmkanı

Doğa Koleji, başarılı öğrencileri %100'e varan burs imkanlarıyla ödüllendiriyor. Burs imkanlarını sürdüren Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı için başvurular 12 Ocak'a kadar yapılabilecek. Sınav ise 13 0cak'ta gerçekleşecek.

Doğa Koleji, başarılı öğrencileri %100'e varan burs imkanlarıyla ödüllendiriyor. Burs imkanlarını sürdüren Doğa Koleji'ninbursluluk sınavı için başvurular 12 Ocak'a kadar yapılabilecek. Sınav ise 13 0cak'ta gerçekleşecek. gerçekleşecek.

Eğitimin Türkiye'deki Lideri unvanını korumaya devam eden Doğa Koleji, %100'e varan burs imkanıyla hem öğrencilerin hem velilerin yüzünü güldürüyor. Kurum, her yıl olduğu gibi bu yılda burs imkanlarıyla öğrencileri hayallerinin okuluyla buluşturmaya hazırlanıyor. Başarıyı taçlandırmak, Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimi ile tanışmak ve %ıoo'e varan eğitim bursu kazanmak isteyenler 13 Ocak 'ta sınavdaki yerini alacak. Bursluluk sınavı ile, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük okullar zinciri Doğa Kolej'inde okumak için iyi bir fırsat yakalanacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 12 OCAK

Bursluluk sınav başvurusunun Doğa Koleji web sitesinden yapılacağını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Başanyı ödüllendirmek en önemli sorumluluklarımızdandır. Bu yıl da 4,5, 6,7, 8,9,10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavları ile, geçen yıllar, bu yıl ve önümüzdeki 5 yıl ile burs miktarımızı 25 Milyona çıkartmayı hedefliyoruz" dedi. Lüle, burslu okumanın, %100'e varan burs imkanı yakalamanın her öğrencinin hakkı olduğunu dile getirdi.