Haber ve Etkinlikler

2019- 2020 EĞİTİM YILI t-MBA AKADEMİ LİDERLERİNİN BAŞARI VE UMUT TEMALI KONUŞMASI İLE BAŞLADI!

Ülkemizde 18 milyon öğrenci ve bir milyonu aşkın öğretmen ders başı yaparken Türkiye'nin en büyük eğitim kurumu Doğa Kolejinde bugün geleceğin liderleri yeni eğitim yılına coşku ile “merhaba” dedi.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , yeni dönem , açılış konuşması

"Mutlu çocuk öğrenir" felsefesi ile hazırlandığımız yeni eğitim yılının ilk günü tüm kampüslerimizde büyük heyecan ve mutluluk vardı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve bayrak törenlerinin ardından açılış konuşmalarını gerçekleştiren akademi liderlerimiz anlamlı mesajlar vererek kardeşlerine ilham oldu. "Bizler Doğa Kolejinde, heyecan duyan, geleceğe umutla bakan ve kendimize hedefler koyan bireyler olarak yetişiyoruz." diye sözlerine başlayan öğrencilerimiz sözlerine şöyle devam etti. 

“Bizler okulumuzda aldığımız proje temelli lise ve t-MBA eğitim modeli ile geleceğin liderleri olarak eğitim ve iş dünyasına ilham kaynağını oluyoruz. Her yeni yıla, yeni heyecanla, yeni umutla başlıyoruz.

Sevgili Doğalı Arkadaşlarım,

Aramıza hoş geldiniz. Sizler de bizler gibi edindiğiniz bilgi ve beceri ile dünyaya açılacaksınız. Doğa Kolejinin sunduğu proje modelli eğitim anlayışı ile TÜBİTAK, MOSTRATEC, Google Science Fair, Harvard IJAS, BAYER, CERN gibi prestijli kurumlara projelerinizi sunacak dünya dereceleri elde edeceksiniz. İş dünyasını t-MBA eğitim modeli ile keşfedecek, liderlik akademisinde hayata geçirdiğiniz sosyal sorumluluk projeleri ile duyarlı ve vicdanlı bireyler olarak yetişeceksiniz. Aldığınız işletme derslerinde edindiğiniz bilgileri liderlik akademisinde yaparak yaşayarak hayata geçirecek, kazandığınız vizyon ile olayları bütüncül bir yaklaşımla ele almayı öğreneceksiniz. t-MBA eğitim modeli ile içinizdeki gücü fark edeceksiniz. Hayata öz güvenle bakacak; üretken, inovatif ve mutlu olacaksınız. Öğretmenlerimiz yolumuza ışık tutacak, bizler başarı meşalesini en yukarı çıkaracağız. Kardeşlerimize yol göstereceğiz. Hedeflerimizi ileriye, hep ileriye taşıyacağız.” 

Doğa Ailesi olarak yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize “İyi Dersler’ diyoruz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL