20.11.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 3. sınıf öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nün önemini işaret diliyle anlattı.

3. sınıf öğrencilerimiz, drama dersimiz kapsamında Dünya Çocuk Hakları Günü’nün önemini vurgulamak, dünyadaki tüm çocukların haklarını savunmak ve yaşadıkları koşulları iyileştirmek amacıyla, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nün önemini işaret diliyle vurguladı.

20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından imzalanan "Çocuk Haklarına Dair Sözleşme"de yer alan maddelerin, tam anlamıyla ve tüm ülkelerde uygulanması için duyarlılık gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm çocuklarımıza; Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde, mutlu, sağlıklı, aydınlık bir gelecek diliyoruz.