EV YAPIMI FİZİK DENEYLERİ VİDEO YARIŞMASI 22 KASIM’DA!

Evimizde kullandığımız malzemelerle fizik kanunlarını test ediyoruz! Konunu belirle, deney föyünü yaz ve videonu hazırla!

ETİKETLER : fizik eğitimi , doğa koleji liseleri , fizik deneyleri yarışması , fizik deneyi videosu

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Ev Yapımı Fizik Deneyleri Video Yarışması’nda öğrencilerimiz, bilimsel bir yöntem tasarlayıp uygulayarak problem çözme becerilerini geliştirecekler. Evde kullandıkları malzemeler ile fizik kanunlarını test edecek, kontrollü deneyler yaparak, gözlemlerle keşfederek ve olayların nedenlerine inerek araştırmalar yapacaklar. Yarışmaya başvuru için fizik öğretmenlerinizle iletişime geçmeli en geç 22 Kasım 2020 tarihine kadar videonuzu teslim etmelisiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz!