31.08.2018 | Doğa Koleji

İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI DEVAM EDİYOR

İlkokul 2, 3 ve 4. ortaokul 5, 6 ve 7, lise 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz için İngilizce dil yeterliliklerini arttırmak üzere uygulanan 66 saatlik İngilizce ön hazırlık programı başladı.

İngilizce eğitim programı öğrencilerimizin dil geçmişini, temel dil becerilerini, dil gelişim hedeflerini, ilgi ve beklentilerini göz önüne alır ve onları en iyi seviyede, uluslararası sınavlara hazır birer dünya vatandaşı olarak mezun etmeyi hedefliyor. Bu hedefler doğrultusunda uygulanan ölçme değerlendirme sınavları ve öğretmen görüşlerinin ardından temel dil becerilerinde eksikleri olan öğrencilerimiz “İngilizce Yaz Hazırlık Programı”nda 66 saatlik eğitim içeriği ile yeni akademik yıla daha donanımlı ve hazır başlayacaklar.

Program tüm kampüslerimizde 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında devam edecek.