KEMERBURGAZ DOĞA'NIN "DOĞA HARİKASI" ARDA ALTUN

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın düzenlemiş olduğu 24. Satranç Turnuvası'nda minikler kategorisinde Doğa Koleji'ne ikincilik...

ETİKETLER : Satranç , doğa harikası , arda altun , Çapa Atatürk İlköğretim Okulu , gümüş madalya , Özel Eyüboğlu Eğitim Kurumları , derece

6-18 Ocak tarihlerinde Özel Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın düzenlemiş olduğu, 24. Satranç Turnuvası'nda" minikler kategorisinde yarışan 4. sınıf öğrencimiz Arda Altun, içlerinde dünya derecesi bulunan iki öğrencinin de katıldığı 285 öğrenci arasında, yarıştığı grupta 2. olarak okulumuza gümüş madalyayı kazandırdı.

Turnuva birinciliğini Çapa Atatürk İlköğretim Okulu alırken, ikinciliği okulumuza kazandıran ve bizi gururlandıran Arda'yı kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.