LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞTİ

Lise heyecanı yaşayan binlerce veli ve öğrenci, 20 Temmuz'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisinde bir araya geldi.

ETİKETLER : Lise Tanıtım Günleri Başlıyor!lise tanıtım , doğa koleji lise , t-mba eğitim modeli , üniversiteye hazırlık , fen ve teknoloji lisesi , ib high school , doğa koleji

Doğa Koleji, akademik programını 8. sınıf öğrencileri ve velilerine aktardı. Lise Tanıtım Günleri kapsamında gerçekleşen buluşmada, veli ve öğrencilere sunumlar yapıldı. Sunumda, öğrencilerin liseye adım attıkları andan itibaren güçlü bir akademik altyapı oluşturmaları için uygulanan lise programındaki eğitime bakış açısı, ders ve okul saatleri, basılı ve dijital yayınlar, ölçme değerlendirme takvimi, danışman öğretmenlik sistemi aktarılırken, LGS başarılarına göre Doğa Koleji burs olanakları anlatıldı. Rehberlik ve kariyer danışmanlığı ve üniversite başarıları ile ilgili bilgiler verilen sunumların ardından, öğrenci ve velilerle birlikte kampüsü keşif turuna çıkıldı.