30.03.2019 | Doğa Koleji

PANATHINAIKOS VE DOĞA KOLEJİ LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ SAĞLANDI!

Yunanistan'ın efsane basketbol kulübü Panathinaikos ve Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü iş birliği ile Panathinaikos Basketbol Okulu Lüleburgaz'da açılıyor.

Panathinaikos ile Türk basketboluna yeni efsane oyuncular kazandırmak ve Türkiye’de basketbol sevgisini daha geniş kitlelere yaymak adına Türkiye geneline yayılan Panathinaikos Basketbol Okullarının 20. şubesi Lüleburgaz Basketbol Okulu, Lüleburgaz'da Doğa Koleji iş birliği ile açılıyor.

5-18 yaş aralığındaki çocukların ve gençlerin katılabileceği basketbol okulunda başarılı performans gösteren öğrencilerimiz, ilerleyen dönemde Panathinaikos basketbol altyapı takımlarına katılma fırsatı bulabilecek. Hafta sonu cumartesi ve pazar günleri Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsümüzün kapalı spor salonunda yapılacak çalışmalarda Panathinaikos Basketbol Akademi antrenman programları uygulanacak. Böylece bütün çocuklarımız Panathinaikos basketbol altyapı takımları seviyesinde basketbol eğitimi almalarını, takım olma bilinci kazanmalarını, sporcu disiplinine sahip olmalarını ve öz güven kazanmalarını sağlayacaklardır. Ayrıca bu takımda yer alan dış kayıt öğrencilere de Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsümüzde %20 indirim avantajı sunulacak.