GENEL MÜDÜRÜMÜZ TÜM TÜRKİYE KAMPÜSLERİMİZİN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

21.10.2020 | Doğa Koleji

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile online olarak gerçekleştirdi.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçim serüveninde akademi liderliğini kazanan öğrencilerimiz ile tanışan Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizin zorlu propaganda sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve seçim vaatlerini dinledi. Kendilerini tanıtarak seçim stratejilerini anlatan öğrencilerimiz kampüslerinde yaşanan yoğun rekabet sürecini anlattı. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tebrik ederek iyi bir lider olmanın gereklilikleri üzerinde durdu. Gerçekleştirecekleri projelerde edinecekleri kazanımlar üzerinde durarak liderlik vasıflarına hakim, özgüveni yüksek, sorumluluk duygusu gelişmiş liderler olarak seneyi tamamlamalarını istedi. Genel müdürümüz uzaktan eğitim sürecinde akademi liderlerinden tüm öğrencilerin dahil olacağı projeler gerçekleştirmelerini isteyerek görevlerinde başarılar diledi ve her zaman tüm desteği vereceğini belirtti.