TATİLSEPETİ.COM CEO’SU KORAY KÜÇÜKYILMAZ KADIKÖY KAMPÜSÜMÜZDE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Kadıköy Doğa Koleji’nde gerçekleşen seminerde tatilsepeti.com CEO’su Sayın Koray Küçükyılmaz öğrencilerimizle bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , kadıköy doğa , koray küçükyılmaz

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimizin girişimcilik ekosistemi ve iş dünyasının güncel konularını takip edebilmelerini hedefliyoruz. Bu kapsamda Kadıköy kampüsünde gerçekleşen seminerde öğrencilerimiz tatilsepeti.com CEO’su Koray Küçükyılmaz’la bir araya geldiler. Sayın Küçükyılmaz eğitim ve kariyer hayatındaki tecrübe ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Küçükyılmaz seminerinde iyi bir eğitim geçmişinin yanında gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayacak özelliklerle donanmanın önemini vurguladı. Seminer sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Sayın Koray Küçükyılmaz ile yüksek kazanımlı, keyifli bir seminer tamamlanmış oldu.