30.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA GELENEKSEL ÇADIR KAMPI DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji, eğitim sektöründeki öncülüğünün yanı sıra doğayı yaşamak ve yaşatmak konusundaki felsefesini iş birliği içinde olduğu kurumlarla sürdürüyor.

24.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİLİM KAMPI DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR!

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

14.07.2018 | Doğa Koleji

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimizle gurur duyuyoruz.

16.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI 28 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

İngilizce Yaz Hazırlık Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini arttırıyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 28 Ağustos'ta başlıyor!

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

09.07.2018 | Doğa Koleji

KİTAP SİPARİŞİNİZİ VERDİNİZ Mİ?

Eğitimcilerimiz tarafından özenle hazırlanan yeni dönem kitap ve materyal setlerimiz öğrencilerimizi bekliyor!

11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.