31.10.2019 | Doğa Koleji

29 EKİM COŞKU VE HEYECANI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAŞANDI

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.

30.10.2019 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYETİMİZİN 96.YILINI COŞKU İLE KUTLADI!

t-MBA Liderlik Akademisinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, akademi öğrencileri hazırladıkları görsel çalışmalar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

28.10.2019 | Doğa Koleji

CUMHURİYETİMİZİN 96. YILI KUTLU OLSUN

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun!

DOĞA KOLEJİ MEME KANSERİNE KARŞI FARKINDALIK YARATTI

Doğa Koleji İnsan Kaynakları ekibi olarak Kansersiz Yaşam Derneği iş birliğiyle “Meme Kanseri Farkındalık Semineri" Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsünde gerçekleşti.

25.10.2019 | Doğa Koleji

İSKUR GROUP CEO’SU ERHAN CAVİT BAHADIR CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde Cevizlibağ Kampüsü öğrencilerimiz İSKUR Group CEO’su Erhan Cavit Bahadır’ı konuk etti.

25.10.2019 | Doğa Koleji

41. İSTANBUL MARATONUNU’NDA “DOĞA İYİLİĞE KOŞUYOR”

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında adımlarını iyilik için atarak lösemili ve kanserli çocuklar için 3 Kasım’da gerçekleşecek 41. İstanbul Maratonu’nda “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile maratondaki yerini alacak.

DOĞA KOLEJİNDEN LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları 7 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan LGS için yayınlanan ilk örnek kitapçığı değerlendirdi.

ÖZLÜCE KAMPÜSÜ DOĞA'DA OKUYORUM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Özlüce Doğa Okulu Ortaokulu Öğrenci Birliğinden "Doğa'da Okuyorum" projesi öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 4” İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINA ULAŞIYOR!

Liderlik akademileri gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE 95 DEVLET OKULUNA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNUYOR!

t-MBA liderlik akademisi öğrencileri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.