DOĞA & BİLGİ KİTAP FUARI

İstanbul Bilgi Üniversitesinde 23- 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar; birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlayacak. Kültür etkinlikleri ve imza günlerine ev sahipliği yapacak.

Doğa & Bilgi iş birliğiyle edebî eserlerden bilimsel kitaplara, çocuk kitaplarından popüler kültür eserlerine kadar farklı kategorilerde zengin içeriklerin sergileneceği fuarda kitapseverler, birçok yayınevini bir arada bulacak ve sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı bulacak. Kitap fuarı, kitapseverlere geniş kitap yelpazesi sunmakla kalmayacak; aynı zamanda yazarlarla buluşma, imza günleri, söyleşi ve daha pek çok etkinlikle dolu bir program sunacak. Fuar ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine hitap eden zengin içeriğiyle dikkat çekecek.

Kitabın Büyülü Dünyasına Yolculuk!
Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan fuar, okuma tutkunlarını bir araya getirecek. Bilim kurgu türü romanlarıyla tanınan ve kitabından uyarlanan Netflix yapımı "seçilmiş kişi" anlatısı Kübra’nın yazarı Afşin Kum, fuarda kitapseverlerle buluşacak. Türk Dili ve Edebiyatında halk bilimi alanının duayen isimlerinden Prof. Dr. Muharrem Kaya, öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek. Kitapseverlerin ilgi duyacağı pek çok yazar fuarda öğrenciler ile buluşacak.